• MÅN – FRE: 09–19 LÖR: 09–15
  • SÖNDAG: STÄNGT

Om oss

VÅR ARBETSFILOSOFI ÄR

Kvalité, Omsorg & Lyhördhet inför önskemål

Att komma in till oss på Avansklipp, det är att komma i trygga händer Avans klipp är både en dam- och herrfrisör samt barberare i centrala Uppsala, och har varit det sedan vi började. Vi alla är utbildade frisörer med olika erfarenheter i branschen. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och bättre på det vi gör. Därför prioriterar vi vidareutbildning både nationellt och internationellt på vår salong, och sätter alltid kvalitén i första rummet. Sen starten är vi medlemmar i frisörföretagarna. Även de strävar efter att alla salonger ska vara ett tryggt val för dig som kund. Vi vill kunna ge bästa service när ni kommer in till oss, och vår ambition är att kunna erbjuda alla de senaste trenderna inom klippning, hårfärgning och hår design, vilket kräver att vi håller hög kvalitet.

I november 2018 öppnade vi en till barberare i Uppsala – Queeings, på Gamla Torget 7. Besök oss gärna! Vi arbetar hårt för…

  • 100%

    Kvalité

  • 100%

    Kundnöjdhet

Träffa vår team

Vår kvalificerade frisörteam har spetskompetens när det gäller hårvårdens förhållande till stilar, moden, trender och tekniker.

Avan A.

Manager

Aida

Top-stylist

Alexandra

Top stylist